Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2017 22:16 - Умирай трудно, агонизирай безкрайно...?
Автор: nedieu Категория: Забавление   
Прочетен: 635 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Събота. Гледам си за пореден път по БТв "A Good Day to Die Hard" или иначе казано "Умри трудно 5". Може би най-смотания филм от серията. Брус Уилис все по-отегчен, хуморът все по-малко,оригиналността - още по-малко. Иначе претенциите - големи: ЦРУ, Москва, Чернобил, Радиации, Конспирации и пр. Върви лошият политик, а целият съд - зад гърба му. Само дето направо буквално 50 статисти в черни тоги и със сериозни физиономии крачат зад него, а той кърши рамене като български премиер... Смешки.

Виждам в ИМДБ-то, че се готви шеста серия: "Умирай трудно: Година първа". Вярвам, че Брус Уилис е вързан с някакъв вечен договор преди да се снима първия филм, който го изстреля на върха и сега умира трудно малко по малко с всеки нов все по-смотан филм от серията...

Очаквам седма серия "Die Hard: R.E.D." - Джон Маклейн е пенсионер и в пенсионерския клуб се запознава със себе си в ролята на Франк Моузис, както и с Хелън Мирън, Джон Малкович, Браян Кокс и някоя нова за серията "стара муцуна" - например Стивън Сегал, или Самуел Л. Джаксън, или Майкъл Дъглас, или Томи Лий Джоунс, или Сигърни Уивър, или Джина Дейвис или друг екшън-пенсионер, ама да не е участвал/а в "Непобедимите 1-7", че да няма застъпване в осма серия на "Умри вече де", а защо не и някой представител на чужди разузнавания - София Лорен за Италия, Ален Делон за Франция, Шон Конъри (да е жив и здрав дотогава), Тимъти Долтън или Джуди Денч - за Англия, Кабир Беди - за Индия, и пр., па си спретват пищен пенсионерски купон в микс от тайни, разузнавателни, полицейски и международни пенсионерски служби.

Осма серия "Die Hard: The Expendables 8". Тук вече Джон се запознава със себе си в ролята на Чърч, който вече е станал лош и това си личи не само от това, че го смениха с Дръмър (Форд) в трета серия, но ще има двубой помежду им. С проходилки. И пак няма да го победят.

Седемдесет и трета серия: "Die Hard: Nosferatu". Джон отдавна е починал, но е бил ухапан от вампир - в ролята - Кристофър Лий, който бидейки най-честия граф Дракула се оказва вЕрно немрящ, и в резултат Маклейн става вампир, ама от добрите. И почва да избива лошите и в реалния свят, и в ундърграунда, и в отвъдното. Не минава без един бърз любовен романс с Кейт Бекинсейл - не може без нея щом има вампири наоколо. Ще понабие малко ония от "Здрач" и "Дневниците на вампира", че много си вирнаха носа нещо. На последното място се среща дори с Морган Фрийман, който за пореден път играе ролята на Бог и го запознава с червеевите дупки в тъканта на вселената, което е прелюдия към следващите серии на филма.

Сто и тринадесета серия: "Die Hard: McClane, The Alien and the Predator". Това, очевидно е последният филм за Пришълецът и за Хищниците.

Петстотин и седемдесет и трета серия: "Die Hard: Star Wars: All powers to the Jedi". Това ще е 573 филм от Дисниевите Междузвездни войни, които ще запазят тренда за ежегоден филм от серията. Разбира се, че Маклейн е бил джедай - това обяснява всичко, като се почне от разкъсаните окървавени потници до безкрайния низ от филми от серията. И да, това най-после е краят на империята.

Три хиляди седемстотин шестдесет и трета серия: "Die Hard and Beautiful". Епизодът, в който се разбира, че Джон Маклейн всъщност е бил Ричи Форестър. Сега става ясно защо Маклейн оплешивя толкова рано и откъде идва първата част от името на безкрайния сапунен сериал. В този епизод се връща и участва Бони Беделия, за която Джон/Ричи пак се жени и така най-после заживяват мирно и щастливо в следващите няколко хиляди епизода...

...TO BE CONTINUED...




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. nedovolen - 1
03.06.2017 22:46
Сори, част прочетох. Не гледам телевизия, не разгръщане вестник, не слушам радио, за да чуя колко съм добре. Като бръкна в джоба, си усещам.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nedieu
Категория: Забавление
Прочетен: 19406
Постинги: 16
Коментари: 2
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930